Zakelijk

Het Eindhovens Studenten Corps is opgericht op 3 september 1957 en hiermee de oudste vereniging in Eindhoven. Onze sociëteit genaamd ‘Ilium’ is gevestigd in het prachtige monumentale pand aan de Ten Hagestraat 13. Het Eindhovens Studenten Corps is met 500 leden de grootste en actiefste studentenvereniging in Eindhoven. Onze leden bestaan uit ambitieuze studenten die voornamelijk studeren aan de Technische Universiteit Eindhoven en de Fontys Hogescholen en actief betrokken zijn bij het studentenleven in Eindhoven.

Onze leden zijn actief bij verschillende commissies en zetten zich in voor Eindhoven als studentenstad. Zo organiseren onze leden een bevrijdingsfestival genaamd ‘Liberation 040’ om de bevrijding van Eindhoven te vieren, nemen zij deel in de universiteitsraad om de belangen van de ambitieuze student te behartigen, faciliteren en ondersteunen ze vrijwilligers werk met Stichting Bonfari en organiseren zij een jaarlijks symposium om de kloof tussen bedrijf en student te verkleinen.

Het Eindhovens Studenten Corps staat open voor verschillende samenwerkingsmogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in samenwerking met onze leden? Of wilt u juist ons netwerk gebruiken om uw naamsbekendheid te vergroten via onze (online) promotiepakketten? Neem contact op met [email protected] of bel naar +31 40 2434033

Sponsoren