Lid worden

Op deze pagina vind je alle informatie over onze activiteiten tijdens de NED en Intro. Tijdens deze weken kan je bij ons inschrijven en lid worden van de grootste en meest actieve studentenvereniging van Eindhoven.

Programma

Wij openen onze deuren iedere nacht vanaf 24:00 en hebben geen sluittijd. Vanaf 3:45 mogen wij niemand meer naar binnen laten.

Maandag

OGD 1000 liter bier feest
feat. DJ Paul

Dinsdag

Welcome to the Jungle
feat. de Nachtwacht

Woensdag

Brabo Burger Party
by McDonald's feat. Mr. Belt & Wezol

Donderdag

Slapeloze Nacho's
Doorhaal Donderdag feat. La Fuente

Tijdens alle activiteiten van het Eindhovens Studenten Corps tijdens de intro is er een mogelijkheid om je in te schrijven. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook en Instagram .

Nikola

0622882329

Logeer op een studentenhuis

Wil je de sfeer proeven van het leven op een studentenhuis? Kom dan logeren op een van onze 40 huizen in hartje Eindhoven.

Stuur ons een berichtje, dan regelen wij een slaapplek voor je.

Lid worden

Heb jij ook zoveel zin in je studententijd? Haal het maximale uit je studententijd en maak kennis met het Eindhovens Studenten Corps! Het E.S.C is de grootste en actiefste studentenvereniging van de stad en heeft haar sociëteit om de hoek bij Stratumseind.

Over ons

Het Eindhovens Studenten Corps is een traditionele studentenvereniging die al sinds de oprichting van de technische universiteit toonaangevend is in het studentenleven van Eindhoven. Sinds 2013 zijn wij de trotse eigenaar van onze nieuwe sociëteit 'Ilium', gevestigd in het hartje van het centrum. Hier borrelen wekelijks meer dan 350 actieve leden, en iedere donderdag feest studerend Eindhoven mee in onze studentenkroeg De Ballenbak.

Studie

Uiteraard hoort bij een leuke studententijd ook je studie. Je studie heeft bij het E.S.C prioriteit nummer één. Leden studeren samen met hun huis, jaarclub of dispuut in de bibliotheek, en ieder jaar organiseren wij een symposium waar de grootste hightech bedrijven uit Eindhoven te gast zijn. Tijdens tentamens zijn er tentamentrainingen en worden samenvattingen verstrekt. Ook organiseren wij maandelijks lunchlezingen op onze sociëteit.

Huizencultuur

Het E.S.C beschikt over vele huizen in Eindhoven. Op deze huizen wonen leden van verschillende jaarlagen. Samen met je huis maak je de leukste weekenden, gaafste toernooien en tal van andere mooie activiteiten mee. Je bouwt al snel een hechte band op met je huis en er ontstaan zo vriendschappen voor het leven.

Subverenigingen

Als lid kun je deel uit maken van onze sport- of cultuurverenigingen. Hockey, voetbal, squash, theater, DJen en koken zijn activiteiten van onderverenigingen opgezet door leden. Door deel uit te maken van een subvereniging hebben leden ook buiten de sociëteitsavonden contact en worden snel vriendschappen gevormd en versterkt.

Evenementen

Leden organiseren in commissies verschillende evenmenten voor studenten binnen en buiten Eindhoven, en natuurlijk voor de leden zelf. Als lid kun je hier aan bijdragen door deel uit te maken van een commissie en mag je met alle evenementen mee feesten.

Voor ouders

Het moment is daar, uw zoon/dochter is geslaagd en mag gaan studeren. Hij/zij heeft gekozen voor Eindhoven. Er moeten keuzes gemaakt worden zoals: Wat ga ik studeren? Ga ik op kamers? Ga ik lid worden? Voor ouders hebben wij het lid worden uiteengezet.


Lees verder

Contact

Alles kunnen vinden op onze site? Heb je toch nog vragen over de intro, het inschrijven of de slaapplekken? Stuur ons dan een berichtje of spreek een van de leden aan, we helpen je graag verder!

Ons email adres is [email protected].

Nikola

0622882329

Sponsoren