Welkom op de Reünisten pagina. Hier vindt u alle informatie omtrent evenementen en relevante nieuwsupdates.

Reünistendag - 18 maart 2023

Op 18 maart vond het reünistenfeest plaats bij bar Danel in Utrecht! Hier hebben alle aanwezige reünisten en leden kunnen bijpraten, en verhalen kunnen uitwisselen onder het genot van heerlijke speciaalbiertjes en cocktails. 

Reünistendag - Lustrum XIII

Afgelopen zomer heeft het dertiende lustrum van het Eindhovens Studenten Corps plaatsgevonden met het thema ‘Ontketend’! Hier kon een reünistendag natuurlijk niet bij ontbreken. Op 16 juli trapten we de dag af met een borrel ter Sociëteite en in de tuin, waar iedereen voorzien was van gratis bier, met dank aan Reuver!

Hierna vertrok iedereen naar de Sint Catharinakerk om naar de openingsredes van het Lustrum te luisteren. Hier spraken de President van de Senaat, voorzitter van de Lustrumcommissie, Burgemeester Jorritsma en Rector Magnificus Frank Baaijens de leden en reünisten toe om op gepaste wijze de Lustrumweek te openen! 

Na de opening van de Lustrumweek vertrokken we naar het Lustrumterrein in de vorm van een optocht door de stad. Eenmaal aangekomen in het Klokgebouw trapte onze eigen E.S.C-band Kordaat de avond af! De reünistendag werd afgesloten met de grootste Soccie-, Tappers- en Ordeborrels die het E.S.C heeft gekend. 

De aftermovie van het gehele lustrum is nu te zien via deze link!


WBS_JupiterLustrumGala_14-05-22_Social_Photo-157.JPG