Heb jij ook zoveel zin in je studententijd? Wil je in een van onze vele huizen wonen en genieten van de mooiste feesten en activiteiten? Wil je vriendschappen voor het leven opbouwen en je vaardigheden opschroeven door interessante activiteiten en commissies? Dan is het E.S.C wat voor jou! Kom langs bij de Na Examen Dagen, tijdens de borreldagen en bij de introductieweek om het E.S.C te leren kennen. Zeker van je keuze? Dan kan je je hier inschrijven! Ook kan je je opgeven voor onze nieuwsbrief, waar we je maandelijks op de hoogte stellen van onze activiteiten en meer informatie geven over onze vereniging.

Word lid!

IMG_3588_1.JPG
IMG_4572.JPG

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het E.S.C en meer informatie over hoe het is om lid te zijn bij het E.S.C? Geef je hier op en ontvang maandelijks informatie over het E.S.C en bij welke activiteiten jij langs kan komen om de vereniging beter te leren kennen!

Hou me op de hoogte

Scholierenfeesten

Ga jij aankomend jaar in Eindhoven studeren, en ben je nieuwsgierig wat het studentenleven hier te bieden heeft? Kom een dagje meelopen! 

Op 7 juli en 18 augustus zijn er scholieren feesten bij het E.S.C. De perfecte gelegenheid om een kijkje in het Eindhovens studenten leven te krijgen. Je kan van tevoren borrelen en BBQ'en bij een dispuutshuis om vervolgens te feesten bij de sociëteit. 

IMG_5230.JPG
Intro.jpeg

Introductieweek

Tijdens de Introductieweek van de TU/e en de Fontys Purple Intro zijn wij elke dag aanwezig en hebben wij een mooi avondprogramma klaar staan voor alle aankomende studenten. Ben jij benieuwd naar het E.S.C en wil je de mooiste feesten mee pakken? Kom dan naar onze feesten aan de Ten Hagestraat 13!